Svatební sezóna v plném proudu!

Dostali jste pozvánku na svatbu? Paráda! Přátelé, rodina, svíčková, káva, dortík, tanec, zábava, bublinky...
Ale co na sebe, když chci, aby vynikly moje křivky a zároveň nebýt moc vyzývavá? Nebo co když potřebuji schovat všechno to co mám, i ty knedlíky, na které se chystám? 
Poradím Ti!

Barvy?
Rozhodně! Zásadní otázkou však stále zůstává, jestli si budoucí manželé přejí, abyste byli sladěni do nějaké barvy. To je záležitost, pro kterou veliké pochopení nemám, pamatuji si, jak jsem celý den sháněla fialové šaty - ano, fialová mi do šatní skříně nesmí, současně jsem chtěla splnit přání nevěsty. No jistě, po celém dni, kde nic nikde schopného nebylo, jsme si je nechaly ušít v boho stylu. Byla z toho nakonec krásná záležitost, ale už jsem šaty nikdy neoblékla.

Nebo zvolte šikovně - šaty, které jsou vícebarevné. Jen pozor, ať nejste celá bílá, nebo černá!
A pokud máte volnou ruku v barvách máme vyhráno a můžeme vybírat jen dle Vašich preferencí!

Dlouhé neomrzí
Maxi dlouhé šaty nikdy neomrzí, perfektně zakryjí případné nedostatky, vypadají honosně a často je využijete i na běžné nošení, nebo na různé slavnosti, příp. na dlouhé letní večery na dovolené. Jedinou nevýhodou mohou být pro někoho odkryté paže - ženy mi často říkají, že je chtějí mít spíše zakryté. 
Pokud máte veliký nesouměr mezi vrchní a spodní částí těla, jsou fajn šaty, které se podkasávají, opticky pak máte postavu v jedné rovině. 
Výhodou je, že můžete pod dlouhé šaty klidně schovat nějaké bílé decentní tenisky a cítit se pohodlně celý den. A až bude večer chladno, klidně přes šaty přehoďte džínovou bundu
 

Dámské maxi květované šaty ROCO (1) 

Sexy 

Můžete si dovolit upnuté nebo odhalené šaty? Perfektní! Jen pozor na pravidla dress-code - zakrytá ramena a délka šatů max. dlaň nad kolena. 

Hlavně nenápadně

Nejprodávanější záležitostí jsou jednoznačně lichotivé šaty SOFIA. Aby taky ne, svým střihem jsou elegantní, rafinované a ukryjí spoustu případných nedostatků. Ale perfektně vypadají i na dokonalé postavičce. Je to nejvděčnější záležitost i pro velikost XL,XXL. Zakryjí paže, schovají bříško a jsou nadčasové. Mimo to, je využijete v zimě na plesy, vánoční focení, v létě na svatby. Jsou to zkrátka naše nejky!
Klidně je může zvolit i maminka ženicha či nevěsty.
    

287-18 dámské motýlkové šaty SOFIA - bordó - femmefatalefashion (2)

Šikovnou volbou jsou i tzv. zavinovačky, které sluší téměř každé postavě, nebo styl našich šatů ISABELLE s plísovanou sukní. 

    Dámské společenské šaty ISABELLE - femmefatalefashion (1)

Naši aktuální zásobu luxusních šatů na svatbu a jiné společenské události najdete zde

Pokud potřebujete konzultaci a nevíte si rady, ozvěte se mi a ráda Vám poradím, nebo se zastvte přímo do kamenného butiku v Ivančicích, kde se na Vás budu těšit! :-) 
Jak máme otevřeno se dozvíte zde. 

Jen si dejte pozor, abyste nebyla krásnější než nevěsta!

Autor: Jarka
Zdroj: